De beste versie van je bedrijf

Meer winst door te investeren in de vitaliteit van je personeel

Wij leveren met veel passie voor je personeel een uniek concept! Dit concept levert het beste voor zowel werknemer als werkgever. Enerzijds krijgt het personeel alle aandacht op het gebied van vitaliteit. Anderzijds daalt het ziekteverzuim en stijgen de productiviteit en binding van het personeel.

Investeren in gezondheid van werknemers zorgt voor een hoger rendement

Als ondernemer en werkgever ben je gebaat bij een duurzaam werkvermogen van jouw werknemers. De gezondheid van werknemers is daarom essentieel en geeft je de beste versie van je bedrijf.

Het zal je zeker bekend voorkomen dat er werknemers zijn die altijd werken, of ze nu wel of niet ziek zijn. Zo zijn er ook werknemers die een groter verzuim hebben. Wat kan je hier aan doen?

Jij als werkgever kunt nu investeren. Investeren in de betrokkenheid van jouw werknemers. Investeringen die de productiviteit zullen verhogen en het ziekteverzuim binnen jouw organisatie verder naar beneden brengen.

Is het KRACHT- programma iets voor jouw medewerkers?

De meeste werkgevers schrikken van de cijfers wanneer de vitaliteit van het personeel in kaart wordt gebracht:

 • Het gemiddelde verzuim is gestegen van 4,0% naar bijna 5,0%.
 • Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1.
 • 15,9 % van de werknemers ervaren burn-out klachten.(1.3 miljoen mensen totaal)
 • 80% van burn-out en stress-gerelateerde klachten gaan gepaard met slaapproblemen.
 • 7 van de 10 werknemers heeft een slaapprobleem wat leidt tot een langer verzuim.
 • 44% van werknemers heeft griep of verkoudheidsklachten bij het laatste verzuim.
 • 1 op de 5 werknemers is na de lunch minder productief door darmklachten.

Het KRACHT – programma:

In dit unieke programma focussen wij ons op de 6 domeinen van de B.A.S.I.S Vitaliteit:

 • Bewegen
 • Ademhaling
 • Slaap
 • Immuunsysteem
 • Stress mind-set
 • Voeding

Uiteraard wil je het beste uit je bedrijf en mensen halen. Met het programma van KRACHT liggen er prachtige kansen voor verbeteren van vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. Het volgen van het KRACHT programma leidt er toe dat het personeel beter presteert, zich minder vaak ziek meldt, meer loyaal is en er minder personeelsverloop is.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met slechts één interventie mensen kunnen inspireren.

Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte

Richard Huijsmans
Richard Huijsmans
25/02/2022
Door een goede diagnose, no nonsense behandeling en goede tips, was ik binnen de kortste keren rugklachten vrij. Door de goede adviezen blijf ik ook klachtenvrij. Ik ben mijn buurman dankbaar dat hij mij destijds adviseerde om naar Fysiotherapie Kracht over te stappen. Casper is een fijne behandelaar, die in samenwerking met mij probeert om de problemen zo snel mogelijk op te lossen..
Bodine ten Broeke
Bodine ten Broeke
08/02/2022
Kwam door aanraden van familie en vrienden bij Fysiotherapie Kracht voor mijn knieblessure. Ik kon snel terecht en ben ontzettend goed geholpen. Door alle oefeningen en tips heb ik geen last meer van mijn knie tijdens hardlopen. Ze nemen de tijd voor je en de sfeer is altijd prettig! Zou Fysiotherapie Kracht absoluut aanraden aan anderen!
Ronny Obdeijn
Ronny Obdeijn
03/02/2022
Guido geeft een duidelijke uitleg waar het probleem vandaan komt en geeft naast een effectieve behandeling, ook tips en adviezen om te voorkomen dat deze klachten terugkeren.
Tim in 't Veld
Tim in 't Veld
01/02/2022
Na een goede overzichtelijke intake zelf aan de slag gegaan met de tips van Guido. Door zijn duidelijke uitleg kan je makkelijk aan de slag. Er wordt duidelijk gemaakt dat je zelf met je lichaam en geest aan de slag moet en door deze kijk op de aanpak is het interessant om met je zelf aan de slag te gaan. Zeker de moeite waard!
kaj verswijver
kaj verswijver
30/01/2022
Doordat ik af en toe wat te onbenullig met gewichten gooi in de sportschool ontstaan er wel eens wat pijntjes. Maar gelukkig naar 3 behandelingen al weer hersteld van mijn overbelaste elleboog. Hierna nog een paar oefeningen meegekregen voor een oude belssure aan mijn schouder. Ben voorlopig pijnvrij, maar als er weer een blessure ontstaat kom ik graag weer terug bij fysiotherapie kracht.
Monika Godeschalk - van den Brink
Monika Godeschalk - van den Brink
30/01/2022
Fijne sfeer, word gemotiveerd en gestimuleerd!!! Heb al veel bereik in deze maanden en ga er nog meer uithalen als het aan mij ligt.
Bianca Walraven
Bianca Walraven
28/01/2022
Eerlijke fysiotherapeut. Behandeld niet alleen de pijn maar onderzoekt ook waar het vandaan komt zodat het hele probleem aangepakt kan worden.
Frits Swuste
Frits Swuste
28/01/2022
Ik had regelmatig last van mijn onderrug. Na een paar behandelingen ging het al snel beter. Daarna veel oefeningen meegekregen die ik eenvoudig thuis kan doen.
Anniek Benjamens
Anniek Benjamens
28/01/2022
Sinds september train ik 1x per week met Guido. In verband met enkelletsel, vond ik het heel spannend om het sporten weer op te pakken en vooral er plezier in te krijgen, omdat fitness / krachttraining niet meteen iets is wat ik heel leuk vond. Iedere week weer word ik door Guido uitgedaagd om de grens op te zoeken. De grens van wat ik fysiek met mijn enkel kan, maar ook de grens van wat ik qua kracht en conditie kan. De oefeningen zijn elke week heel gevarieerd en ook met een programma voor thuis kan ik aan de slag. Ik merk dat door het trainen met Guido ik meer het randje op zoek en uitgedaagd wordt om door te zetten. Naast de variatie en kundigheid is het ook altijd fijn om er te zijn, de sfeer is altijd heel prettig en gezellig!
Jop van Haaren
Jop van Haaren
13/10/2021
Na maanden rond lopen met rugklachten nu alweer maanden zonder klachten. Fantastisch resultaat door “anders” te kijken en juiste te behandelen. Hoeveel goed ademhalen kan uitmaken! Een aanrader!

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy