De beste versie van je bedrijf

Meer winst door te investeren in de vitaliteit van je personeel

Wij leveren met veel passie voor je personeel een uniek concept! Dit concept levert het beste voor zowel werknemer als werkgever. Enerzijds krijgt het personeel alle aandacht op het gebied van vitaliteit. Anderzijds daalt het ziekteverzuim en stijgen de productiviteit en binding van het personeel.

Investeren in gezondheid van werknemers zorgt voor een hoger rendement

Als ondernemer en werkgever ben je gebaat bij een duurzaam werkvermogen van jouw werknemers. De gezondheid van werknemers is daarom essentieel en geeft je de beste versie van je bedrijf.

Het zal je zeker bekend voorkomen dat er werknemers zijn die altijd werken, of ze nu wel of niet ziek zijn. Zo zijn er ook werknemers die een groter verzuim hebben. Wat kan je hier aan doen?

Jij als werkgever kunt nu investeren. Investeren in de betrokkenheid van jouw werknemers. Investeringen die de productiviteit zullen verhogen en het ziekteverzuim binnen jouw organisatie verder naar beneden brengen.

Is het KRACHT- programma iets voor jouw medewerkers?

De meeste werkgevers schrikken van de cijfers wanneer de vitaliteit van het personeel in kaart wordt gebracht:

 • Het gemiddelde verzuim is gestegen van 4,0% naar bijna 5,0%.
 • Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1.
 • 15,9 % van de werknemers ervaren burn-out klachten.(1.3 miljoen mensen totaal)
 • 80% van burn-out en stress-gerelateerde klachten gaan gepaard met slaapproblemen.
 • 7 van de 10 werknemers heeft een slaapprobleem wat leidt tot een langer verzuim.
 • 44% van werknemers heeft griep of verkoudheidsklachten bij het laatste verzuim.
 • 1 op de 5 werknemers is na de lunch minder productief door darmklachten.

Het KRACHT – programma:

In dit unieke programma focussen wij ons op de 6 domeinen van de B.A.S.I.S Vitaliteit:

 • Bewegen
 • Ademhaling
 • Slaap
 • Immuunsysteem
 • Stress mind-set
 • Voeding

Uiteraard wil je het beste uit je bedrijf en mensen halen. Met het programma van KRACHT liggen er prachtige kansen voor verbeteren van vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. Het volgen van het KRACHT programma leidt er toe dat het personeel beter presteert, zich minder vaak ziek meldt, meer loyaal is en er minder personeelsverloop is.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met slechts één interventie mensen kunnen inspireren.

Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte

Davi Oude Lohuis
Davi Oude Lohuis
02/02/2021
goede fysiotherapeuten
Maureen Kamer
Maureen Kamer
15/01/2021
Beide zijn collega's van mij in Sportcentrum Tijenraan. Enthousiaste, behulpzaam en leergierig. De heren zijn gedreven in hun vak en nemen de tijd voor hun patiënt. Ze kijken verder dan alleen de desbetreffende klacht en nemen andere factoren mee in hun behandelplan.
Nanouk Fleer
Nanouk Fleer
17/12/2020
Hele prettige manier van omgang, heel sociaal handelen doelgericht en hebben veel kennis. Ze weten meteen wat er is en wat er moet gebeuren voor een zo snel mogelijk herstel! Ook zijn ze beter bereikbaar dan de gemiddelde fysio dat is er prettig !
Daan Herms
Daan Herms
16/12/2020
Directe omgang tot het probleem waarvoor je bij de fysio komt, waarbij met veel kennis en duidelijkheid uitgelegd word welke behandeling kan helpen, hierbij wordt je voornamelijk zelf aan het werk gezet omdat dit goed helpt bij de genezing! En een groot pluspunt is dat je niet wordt door behandeld als het niet nodig is!
Kirsten Land
Kirsten Land
15/12/2020
Wilma Spaans
Wilma Spaans
14/12/2020
Ik ben goed geholpen door Guido. Goede uitleg en prettig contact.
Anja Eefting-Tingen
Anja Eefting-Tingen
06/11/2020
Als collega's ken ik beide therapeuten goed. De gedrevenheid en manier van aanpakken waardeer ik zeer. Ik had aantal klachten ontwikkeld in de afgelopen jaren. Dus nam ik contact op met Guido. Hij heeft mijn invulformulier grondig bekeken en na 1 teleconsult heb ik voldoende handvaten gekregen om hier aan te werken. Met zijn passie, grondige inventarisatie en kennis heeft hij mij kunnen triggeren om vooral mijn leefstijl weer positief op de rails te krijgen Dankjewel Guido! Heel veel aan gehad, jouw holistische kijk op het vak en mijn klachten heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed slaap, bewust beweeg en eet. En topfit ben. Succes ermee! Als ik weer iets heb weet ik jullie te vinden! Anja Eefting Tingen, collega (kinder)(sport)fysio
Tim Sibelt
Tim Sibelt
26/10/2020
Brian Hilbers
Brian Hilbers
12/10/2020
Met de behandeling & tips van Guido was ik niet alleen snel van mijn rugproblemen af, maar ik heb er ook goede levensstijl informatie aan overgehouden die ik de rest van mijn leven mee zal nemen. Echte aanrader!
Laura Schiphorst
Laura Schiphorst
02/10/2020
Ondanks dat ik na 3 consulten al verlost ben van mijn rugklachten was dit zeker geen quick fix! Tijdens de consulten heeft Guido me meegenomen in het vinden van de juiste balans tussen stress en ontspanning, de juiste manier van bewegen en het verhogen van mijn energieniveau. Door deze bewust wording heb ik aanpassingen kunnen maken in mijn leefstijl en denkstijl en zit ik lekkerder in mijn vel!

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy