De beste versie van je bedrijf

Meer winst door te investeren in de vitaliteit van je personeel

Wij leveren met veel passie voor je personeel een uniek concept! Dit concept levert het beste voor zowel werknemer als werkgever. Enerzijds krijgt het personeel alle aandacht op het gebied van vitaliteit. Anderzijds daalt het ziekteverzuim en stijgen de productiviteit en binding van het personeel.

Investeren in gezondheid van werknemers zorgt voor een hoger rendement

Als ondernemer en werkgever ben je gebaat bij een duurzaam werkvermogen van jouw werknemers. De gezondheid van werknemers is daarom essentieel en geeft je de beste versie van je bedrijf.

Het zal je zeker bekend voorkomen dat er werknemers zijn die altijd werken, of ze nu wel of niet ziek zijn. Zo zijn er ook werknemers die een groter verzuim hebben. Wat kan je hier aan doen?

Jij als werkgever kunt nu investeren. Investeren in de betrokkenheid van jouw werknemers. Investeringen die de productiviteit zullen verhogen en het ziekteverzuim binnen jouw organisatie verder naar beneden brengen.

Is het KRACHT- programma iets voor jouw medewerkers?

De meeste werkgevers schrikken van de cijfers wanneer de vitaliteit van het personeel in kaart wordt gebracht:

 • Het gemiddelde verzuim is gestegen van 4,0% naar bijna 5,0%.
 • Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1.
 • 15,9 % van de werknemers ervaren burn-out klachten.(1.3 miljoen mensen totaal)
 • 80% van burn-out en stress-gerelateerde klachten gaan gepaard met slaapproblemen.
 • 7 van de 10 werknemers heeft een slaapprobleem wat leidt tot een langer verzuim.
 • 44% van werknemers heeft griep of verkoudheidsklachten bij het laatste verzuim.
 • 1 op de 5 werknemers is na de lunch minder productief door darmklachten.

Het KRACHT – programma:

In dit unieke programma focussen wij ons op de 6 domeinen van de B.A.S.I.S Vitaliteit:

 • Bewegen
 • Ademhaling
 • Slaap
 • Immuunsysteem
 • Stress mind-set
 • Voeding

Uiteraard wil je het beste uit je bedrijf en mensen halen. Met het programma van KRACHT liggen er prachtige kansen voor verbeteren van vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. Het volgen van het KRACHT programma leidt er toe dat het personeel beter presteert, zich minder vaak ziek meldt, meer loyaal is en er minder personeelsverloop is.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met slechts één interventie mensen kunnen inspireren.

Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte


Tim Sibelt
Tim Sibelt
2020-10-26
Brian Hilbers
Brian Hilbers
2020-10-12
Met de behandeling & tips van Guido was ik niet alleen snel van mijn rugproblemen af, maar ik heb er ook goede levensstijl informatie aan overgehouden die ik de rest van mijn leven mee zal nemen. Echte aanrader!
Laura Schiphorst
Laura Schiphorst
2020-10-02
Ondanks dat ik na 3 consulten al verlost ben van mijn rugklachten was dit zeker geen quick fix! Tijdens de consulten heeft Guido me meegenomen in het vinden van de juiste balans tussen stress en ontspanning, de juiste manier van bewegen en het verhogen van mijn energieniveau. Door deze bewust wording heb ik aanpassingen kunnen maken in mijn leefstijl en denkstijl en zit ik lekkerder in mijn vel!
Stijn Veldman
Stijn Veldman
2020-09-02
Persoonlijk heb ik veel opgestoken tijdens de behandelingen. In tegenstelling tot veel fysiotherapeuten zijn ze echt gericht op een langetermijnoplossing.
Frida Osseforth
Frida Osseforth
2020-08-10
Deze praktijk doet zijn naam eer aan KRACHT. Ze begeleiden je om op een verantwoorde manier je grenzen op te zoeken. Luisteren wat voor doel je graag wil bereiken en gaan dan samen met jou aan de slag. Zijn heel duidelijk in de uitleg hoe je klachten waarschijnlijk zijn ontstaan. Hoe je er mee om kunt gaan en leert begrijpen. Zowel fysiek als mentaal. Via app kreeg ik oefeningen mee die ik thuis kon doen. Kortom leuke praktijk doel gericht en je bent daar een persoon en geen nummer heel belangrijk in deze haastige maatschappij. Dat geeft je als patiënt KRACHT om door te gaan ook als het soms even lastig is helpen en stimuleren zei je kortom super team.
Roy Flierman
Roy Flierman
2019-12-30
Bij Fysiotherapie Kracht wordt de focus gelegd op het verminderen en voorkomen van klachten, door kennis en ervaring met je te delen in het herkennen, begrijpen en accepteren van het fysieke en mentale pijnproces. In combinatie met oefeningen op locatie en eenvoudige oefeningen voor thuis was dit voor mij zeer effectief. Zowel de gesprekken, behandelingen en locatie als zeer prettig ervaren. Aanrader dus.

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy