Fysiotherapie Kracht Raalte

Kracht,  dat is waar wij voor staan. Door zinnige zorg zelf je klachten de baas.

Onze behandelwijze brengt jou verder. Niet alleen op korte termijn, maar structureel. Samen werken we aan zelfredzaamheid, zelfregulering en zelfkennis. We bieden zinnige zorg.

Zinnige zorg is in ieder geval geen businessmodel. Integendeel! Wij hopen dat we je na de behandeling een tijd niet meer terugzien. Je hebt dan namelijk zelf het inzicht en de tools om je klachten voor te zijn. Je weet wat je kan doen om herhaling te voorkomen. En die kennis is voor ons leidend.

Tuurlijk weten wij ook dat er na een behandelperiode redenen kunnen zijn waardoor pijnklachten en lichamelijke beperkingen terugkomen.  Aan ons dan de taak om samen weer de uitdaging aan te gaan. Door een plan te maken waarbij jij na een paar behandeling weer zelfstandig verder kan.

Wij vinden dat behandelen geen trucje is. Natuurlijk is het soms nodig om bepaalde handelingen te verrichten die de pijn wegnemen.  We zijn immers niet voor niks fysio- en manueeltherapeut. Geen behandeling is ons vreemd. Maar wij gaan verder! Wij zetten in op een verhoogde kwaliteit van leven.

Een intake duurt bij ons twee keer zo lang. Wij willen je namelijk écht leren kennen. Wat houd je bezig? Wat is je drive? Een klacht ontstaat vaak door een combinatie van elementen. Stress, levensstijl, verkeerde houding of beweegpatroon… er kan van alles zijn. Door alleen naar de specifieke klacht te kijken, lossen we niks op. Mensen blijven dan terugkomen. Goed voor de behandelaar, maar niet voor de patiënt. Wij willen blijvende structurele gedragsverandering. Inzicht in het ontstaan van klachten en overzicht in de oplossingen.

Ons Kracht-concept leunt op drie pijlers:

 • Kracht

Wij willen dat iedereen die bij ons komt het gevoel krijgt dat hij zo sterk is dat hij zelf de baas is over zijn lichaam. Wij laten zien dat het lichaam zoveel meer kan dan verwacht. Angst, blokkades en beperkingen staan dat in de weg. Educatie en bewustwording, daar draait het in eerste instantie om. Het besef dat je een krachtig persoon bent.

 • Zelfinzicht

Na bewustwording en educatie volgt zelfinzicht. Wat kan MIJN lichaam en wat zijn MIJN blokkades? We hebben duidelijk gemaakt dat klachten vanuit allerlei perspectieven ontstaan. Lichamelijk en mentaal. Kom erachter wat jou tegenhoudt, of juist extra energie geeft. Je zult verbaasd staan van jezelf.

 • Samen verantwoordelijk

De laatste pijler is ook de laatste stap. We beginnen bij bewustwording, daarna creëren we zelfinzicht. Daar leggen we de basis voor de gedeelde verantwoording. Want samen gaan we het proces in. Commitment van beide kanten is noodzakelijk om échte Kracht te realiseren.

Wij zijn overtuigd van de krachtige vermogens van jouw lichaam, nu jij nog.

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte


Frida Osseforth
Frida Osseforth
2020-08-10
Deze praktijk doet zijn naam eer aan KRACHT. Ze begeleiden je om op een verantwoorde manier je grenzen op te zoeken. Luisteren wat voor doel je graag wil bereiken en gaan dan samen met jou aan de slag. Zijn heel duidelijk in de uitleg hoe je klachten waarschijnlijk zijn ontstaan. Hoe je er mee om kunt gaan en leert begrijpen. Zowel fysiek als mentaal. Via app kreeg ik oefeningen mee die ik thuis kon doen. Kortom leuke praktijk doel gericht en je bent daar een persoon en geen nummer heel belangrijk in deze haastige maatschappij. Dat geeft je als patiënt KRACHT om door te gaan ook als het soms even lastig is helpen en stimuleren zei je kortom super team.
Roy Flierman
Roy Flierman
2019-12-30
Bij Fysiotherapie Kracht wordt de focus gelegd op het verminderen en voorkomen van klachten, door kennis en ervaring met je te delen in het herkennen, begrijpen en accepteren van het fysieke en mentale pijnproces. In combinatie met oefeningen op locatie en eenvoudige oefeningen voor thuis was dit voor mij zeer effectief. Zowel de gesprekken, behandelingen en locatie als zeer prettig ervaren. Aanrader dus.

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy