Casper Oude Lohuis

Geboren in 1981 en getogen te Raalte.

De start van mijn ontwikkeling tot de therapeut die ik nu ben is, opvallend genoeg, begonnen in de spelzaal van Tijenraan. Hier begon mijn “carrière” in de wereld van de vechtsport. Welke zich over een periode van 25 jaar heeft uitgestrekt.

Ik kan jullie vertellen dat ik hier de grenzen, maar zeker ook de mogelijkheden van mijn lichaam en geest heb ontdekt.

De volgende stap zette ik binnen het Fit-care Raalte nu bekend als het Vital Centre. Hier startte ik met het slepen met de nodige gewichten.

Gaandeweg begon ik met de opleiding Fysiotherapie. Ik werd door de eigenaren van het Vital Centre  gevraagd of ik interesse had om in de avonduren als fitnessinstructeur te werken.

Een fantastische aanvulling binnen mijn opleiding tot fysiotherapeut.  En nog mooier, hier ontmoette ik mijn prachtige vrouw.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart met werken in Ommen. Voor deze praktijk heb ik twee fysiotherapiepraktijken opgezet binnen de beide Vital Centre te Raalte en Heino.

Daarnaast volgde ik de opleiding tot master manueeltherapeut en echografist in Amersfoort. Wat tezamen wel te omschrijven is als een intensieve periode. Een periode waarin wederom de grenzen van het kunnen zijn opgezocht.

Het is ook na deze periode, dat mijn interesse en bijbehorende ontwikkeling is ontstaan op het gebied van cognitief gedragsmatige therapieën.  Inzichten in denken en gedrag en hoe te komen tot verandering van gedrag.

Inmiddels is mijn leven verrijkt met twee kanjers van zonen. Met mijn gezin breng ik veel tijd door. Ik kan enorm genieten van de activiteiten die we samen ondernemen. Maar, op zijn tijd heerlijk op de bank hangen en filmpjes kijken is zeker net zo prima.

Het binnen sporten heb ik sinds een aantal jaren vervangen door het survivallen. Bestaande uit hardlopen, klimmen op hoogte en klauteren in het bos. Natuur en fysieke inspanning zijn wat mij betreft een perfecte combinatie voor herstel.     

Begin 2018 heb ik afscheid genomen bij het Vital Centre/Fysiofits en ben ik gestart met werken als freelance fysiotherapeut. Hierbij heb ik de mogelijkheid om binnen een aantal grote praktijken mijn ervaring te delen en nieuwe ervaring op te doen.

En nu de kans om Fysiotherapie KRACHT samen met Guido te ontwikkelen.

Met alle kennis en persoonlijke ontwikkeling die ik over de afgelopen jaren heb opgedaan sta ik met veel plezier voor je klaar!    

   

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte

Maureen Kamer
Maureen Kamer
2021-01-15
Beide zijn collega's van mij in Sportcentrum Tijenraan. Enthousiaste, behulpzaam en leergierig. De heren zijn gedreven in hun vak en nemen de tijd voor hun patiënt. Ze kijken verder dan alleen de desbetreffende klacht en nemen andere factoren mee in hun behandelplan.
Nanouk Fleer
Nanouk Fleer
2020-12-17
Hele prettige manier van omgang, heel sociaal handelen doelgericht en hebben veel kennis. Ze weten meteen wat er is en wat er moet gebeuren voor een zo snel mogelijk herstel! Ook zijn ze beter bereikbaar dan de gemiddelde fysio dat is er prettig !
Daan Herms
Daan Herms
2020-12-16
Directe omgang tot het probleem waarvoor je bij de fysio komt, waarbij met veel kennis en duidelijkheid uitgelegd word welke behandeling kan helpen, hierbij wordt je voornamelijk zelf aan het werk gezet omdat dit goed helpt bij de genezing! En een groot pluspunt is dat je niet wordt door behandeld als het niet nodig is!
Kirsten Land
Kirsten Land
2020-12-15
Wilma Spaans
Wilma Spaans
2020-12-14
Ik ben goed geholpen door Guido. Goede uitleg en prettig contact.
Anja Eefting-Tingen
Anja Eefting-Tingen
2020-11-06
Als collega's ken ik beide therapeuten goed. De gedrevenheid en manier van aanpakken waardeer ik zeer. Ik had aantal klachten ontwikkeld in de afgelopen jaren. Dus nam ik contact op met Guido. Hij heeft mijn invulformulier grondig bekeken en na 1 teleconsult heb ik voldoende handvaten gekregen om hier aan te werken. Met zijn passie, grondige inventarisatie en kennis heeft hij mij kunnen triggeren om vooral mijn leefstijl weer positief op de rails te krijgen Dankjewel Guido! Heel veel aan gehad, jouw holistische kijk op het vak en mijn klachten heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed slaap, bewust beweeg en eet. En topfit ben. Succes ermee! Als ik weer iets heb weet ik jullie te vinden! Anja Eefting Tingen, collega (kinder)(sport)fysio
Tim Sibelt
Tim Sibelt
2020-10-26
Brian Hilbers
Brian Hilbers
2020-10-12
Met de behandeling & tips van Guido was ik niet alleen snel van mijn rugproblemen af, maar ik heb er ook goede levensstijl informatie aan overgehouden die ik de rest van mijn leven mee zal nemen. Echte aanrader!
Laura Schiphorst
Laura Schiphorst
2020-10-02
Ondanks dat ik na 3 consulten al verlost ben van mijn rugklachten was dit zeker geen quick fix! Tijdens de consulten heeft Guido me meegenomen in het vinden van de juiste balans tussen stress en ontspanning, de juiste manier van bewegen en het verhogen van mijn energieniveau. Door deze bewust wording heb ik aanpassingen kunnen maken in mijn leefstijl en denkstijl en zit ik lekkerder in mijn vel!
Stijn Veldman
Stijn Veldman
2020-09-02
Persoonlijk heb ik veel opgestoken tijdens de behandelingen. In tegenstelling tot veel fysiotherapeuten zijn ze echt gericht op een langetermijnoplossing.

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy