Casper Oude Lohuis

Geboren in 1981 en getogen te Raalte.

De start van mijn ontwikkeling tot de therapeut die ik nu ben is, opvallend genoeg, begonnen in de spelzaal van Tijenraan. Hier begon mijn “carrière” in de wereld van de vechtsport. Welke zich over een periode van 25 jaar heeft uitgestrekt.

Ik kan jullie vertellen dat ik hier de grenzen, maar zeker ook de mogelijkheden van mijn lichaam en geest heb ontdekt.

De volgende stap zette ik binnen het Fit-care Raalte nu bekend als het Vital Centre. Hier startte ik met het slepen met de nodige gewichten.

Gaandeweg begon ik met de opleiding Fysiotherapie. Ik werd door de eigenaren van het Vital Centre  gevraagd of ik interesse had om in de avonduren als fitnessinstructeur te werken.

Een fantastische aanvulling binnen mijn opleiding tot fysiotherapeut.  En nog mooier, hier ontmoette ik mijn prachtige vrouw.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart met werken in Ommen. Voor deze praktijk heb ik twee fysiotherapiepraktijken opgezet binnen de beide Vital Centre te Raalte en Heino.

Daarnaast volgde ik de opleiding tot master manueeltherapeut en echografist in Amersfoort. Wat tezamen wel te omschrijven is als een intensieve periode. Een periode waarin wederom de grenzen van het kunnen zijn opgezocht.

Het is ook na deze periode, dat mijn interesse en bijbehorende ontwikkeling is ontstaan op het gebied van cognitief gedragsmatige therapieën.  Inzichten in denken en gedrag en hoe te komen tot verandering van gedrag.

Inmiddels is mijn leven verrijkt met twee kanjers van zonen. Met mijn gezin breng ik veel tijd door. Ik kan enorm genieten van de activiteiten die we samen ondernemen. Maar, op zijn tijd heerlijk op de bank hangen en filmpjes kijken is zeker net zo prima.

Het binnen sporten heb ik sinds een aantal jaren vervangen door het survivallen. Bestaande uit hardlopen, klimmen op hoogte en klauteren in het bos. Natuur en fysieke inspanning zijn wat mij betreft een perfecte combinatie voor herstel.     

Begin 2018 heb ik afscheid genomen bij het Vital Centre/Fysiofits en ben ik gestart met werken als freelance fysiotherapeut. Hierbij heb ik de mogelijkheid om binnen een aantal grote praktijken mijn ervaring te delen en nieuwe ervaring op te doen.

En nu de kans om Fysiotherapie KRACHT samen met Guido te ontwikkelen.

Met alle kennis en persoonlijke ontwikkeling die ik over de afgelopen jaren heb opgedaan sta ik met veel plezier voor je klaar!    

   

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte

Richard Huijsmans
Richard Huijsmans
25/02/2022
Door een goede diagnose, no nonsense behandeling en goede tips, was ik binnen de kortste keren rugklachten vrij. Door de goede adviezen blijf ik ook klachtenvrij. Ik ben mijn buurman dankbaar dat hij mij destijds adviseerde om naar Fysiotherapie Kracht over te stappen. Casper is een fijne behandelaar, die in samenwerking met mij probeert om de problemen zo snel mogelijk op te lossen..
Bodine ten Broeke
Bodine ten Broeke
08/02/2022
Kwam door aanraden van familie en vrienden bij Fysiotherapie Kracht voor mijn knieblessure. Ik kon snel terecht en ben ontzettend goed geholpen. Door alle oefeningen en tips heb ik geen last meer van mijn knie tijdens hardlopen. Ze nemen de tijd voor je en de sfeer is altijd prettig! Zou Fysiotherapie Kracht absoluut aanraden aan anderen!
Ronny Obdeijn
Ronny Obdeijn
03/02/2022
Guido geeft een duidelijke uitleg waar het probleem vandaan komt en geeft naast een effectieve behandeling, ook tips en adviezen om te voorkomen dat deze klachten terugkeren.
Tim in 't Veld
Tim in 't Veld
01/02/2022
Na een goede overzichtelijke intake zelf aan de slag gegaan met de tips van Guido. Door zijn duidelijke uitleg kan je makkelijk aan de slag. Er wordt duidelijk gemaakt dat je zelf met je lichaam en geest aan de slag moet en door deze kijk op de aanpak is het interessant om met je zelf aan de slag te gaan. Zeker de moeite waard!
kaj verswijver
kaj verswijver
30/01/2022
Doordat ik af en toe wat te onbenullig met gewichten gooi in de sportschool ontstaan er wel eens wat pijntjes. Maar gelukkig naar 3 behandelingen al weer hersteld van mijn overbelaste elleboog. Hierna nog een paar oefeningen meegekregen voor een oude belssure aan mijn schouder. Ben voorlopig pijnvrij, maar als er weer een blessure ontstaat kom ik graag weer terug bij fysiotherapie kracht.
Monika Godeschalk - van den Brink
Monika Godeschalk - van den Brink
30/01/2022
Fijne sfeer, word gemotiveerd en gestimuleerd!!! Heb al veel bereik in deze maanden en ga er nog meer uithalen als het aan mij ligt.
Bianca Walraven
Bianca Walraven
28/01/2022
Eerlijke fysiotherapeut. Behandeld niet alleen de pijn maar onderzoekt ook waar het vandaan komt zodat het hele probleem aangepakt kan worden.
Frits Swuste
Frits Swuste
28/01/2022
Ik had regelmatig last van mijn onderrug. Na een paar behandelingen ging het al snel beter. Daarna veel oefeningen meegekregen die ik eenvoudig thuis kan doen.
Anniek Benjamens
Anniek Benjamens
28/01/2022
Sinds september train ik 1x per week met Guido. In verband met enkelletsel, vond ik het heel spannend om het sporten weer op te pakken en vooral er plezier in te krijgen, omdat fitness / krachttraining niet meteen iets is wat ik heel leuk vond. Iedere week weer word ik door Guido uitgedaagd om de grens op te zoeken. De grens van wat ik fysiek met mijn enkel kan, maar ook de grens van wat ik qua kracht en conditie kan. De oefeningen zijn elke week heel gevarieerd en ook met een programma voor thuis kan ik aan de slag. Ik merk dat door het trainen met Guido ik meer het randje op zoek en uitgedaagd wordt om door te zetten. Naast de variatie en kundigheid is het ook altijd fijn om er te zijn, de sfeer is altijd heel prettig en gezellig!
Jop van Haaren
Jop van Haaren
13/10/2021
Na maanden rond lopen met rugklachten nu alweer maanden zonder klachten. Fantastisch resultaat door “anders” te kijken en juiste te behandelen. Hoeveel goed ademhalen kan uitmaken! Een aanrader!

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy