Casper Oude Lohuis

Geboren in 1981 en getogen te Raalte.

De start van mijn ontwikkeling tot de therapeut die ik nu ben is, opvallend genoeg, begonnen in de spelzaal van Tijenraan. Hier begon mijn “carrière” in de wereld van de vechtsport. Welke zich over een periode van 25 jaar heeft uitgestrekt.

Ik kan jullie vertellen dat ik hier de grenzen, maar zeker ook de mogelijkheden van mijn lichaam en geest heb ontdekt.

De volgende stap zette ik binnen het Fit-care Raalte nu bekend als het Vital Centre. Hier startte ik met het slepen met de nodige gewichten.

Gaandeweg begon ik met de opleiding Fysiotherapie. Ik werd door de eigenaren van het Vital Centre  gevraagd of ik interesse had om in de avonduren als fitnessinstructeur te werken.

Een fantastische aanvulling binnen mijn opleiding tot fysiotherapeut.  En nog mooier, hier ontmoette ik mijn prachtige vrouw.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart met werken in Ommen. Voor deze praktijk heb ik twee fysiotherapiepraktijken opgezet binnen de beide Vital Centre te Raalte en Heino.

Daarnaast volgde ik de opleiding tot master manueeltherapeut en echografist in Amersfoort. Wat tezamen wel te omschrijven is als een intensieve periode. Een periode waarin wederom de grenzen van het kunnen zijn opgezocht.

Het is ook na deze periode, dat mijn interesse en bijbehorende ontwikkeling is ontstaan op het gebied van cognitief gedragsmatige therapieën.  Inzichten in denken en gedrag en hoe te komen tot verandering van gedrag.

Inmiddels is mijn leven verrijkt met twee kanjers van zonen. Met mijn gezin breng ik veel tijd door. Ik kan enorm genieten van de activiteiten die we samen ondernemen. Maar, op zijn tijd heerlijk op de bank hangen en filmpjes kijken is zeker net zo prima.

Het binnen sporten heb ik sinds een aantal jaren vervangen door het survivallen. Bestaande uit hardlopen, klimmen op hoogte en klauteren in het bos. Natuur en fysieke inspanning zijn wat mij betreft een perfecte combinatie voor herstel.     

Begin 2018 heb ik afscheid genomen bij het Vital Centre/Fysiofits en ben ik gestart met werken als freelance fysiotherapeut. Hierbij heb ik de mogelijkheid om binnen een aantal grote praktijken mijn ervaring te delen en nieuwe ervaring op te doen.

En nu de kans om Fysiotherapie KRACHT samen met Guido te ontwikkelen.

Met alle kennis en persoonlijke ontwikkeling die ik over de afgelopen jaren heb opgedaan sta ik met veel plezier voor je klaar!    

   

Contact gegevens

 • Je kunt ons vinden in Sportcentrum Tijenraan gevestigd aan de Zwolsestraat 65, in Raalte.

 • Telefoon nummer
  Guido: 06 – 29383267
  Casper: 06 – 26752728

 • Post adres:
  Fysiotherapie Kracht
  Zwolsestraat 65
  8101 AB Raalte


Frida Osseforth
Frida Osseforth
2020-08-10
Deze praktijk doet zijn naam eer aan KRACHT. Ze begeleiden je om op een verantwoorde manier je grenzen op te zoeken. Luisteren wat voor doel je graag wil bereiken en gaan dan samen met jou aan de slag. Zijn heel duidelijk in de uitleg hoe je klachten waarschijnlijk zijn ontstaan. Hoe je er mee om kunt gaan en leert begrijpen. Zowel fysiek als mentaal. Via app kreeg ik oefeningen mee die ik thuis kon doen. Kortom leuke praktijk doel gericht en je bent daar een persoon en geen nummer heel belangrijk in deze haastige maatschappij. Dat geeft je als patiënt KRACHT om door te gaan ook als het soms even lastig is helpen en stimuleren zei je kortom super team.
Roy Flierman
Roy Flierman
2019-12-30
Bij Fysiotherapie Kracht wordt de focus gelegd op het verminderen en voorkomen van klachten, door kennis en ervaring met je te delen in het herkennen, begrijpen en accepteren van het fysieke en mentale pijnproces. In combinatie met oefeningen op locatie en eenvoudige oefeningen voor thuis was dit voor mij zeer effectief. Zowel de gesprekken, behandelingen en locatie als zeer prettig ervaren. Aanrader dus.

Volg ons!

© Fysiotherapie Kracht - Privacy Policy